TAF Werknemers AOV

Als uw klant niet meer kan werken door langdurige ziekte of een ongeval, betekent dat vaak een forse terugval in inkomen. Kan uw klant de hypotheek en andere vaste lasten dan nog betalen? Met de TAF Werknemers AOV wel. Hiermee bieden wij elke klant een passende oplossing bij arbeidsongeschiktheid. En ook bij werkloosheid, als uw klant dat wenst.

Voor welke AOV kiest u?

Het laatste waar iemand die ernstig ziek is op zit te wachten, zijn financiële zorgen. Ontzorg uw klant door het inkomen of de maandlasten te verzekeren. Zodat, mocht het uw klant overkomen, deze zich volledig kan richten op zijn of haar herstel.

Onder de vlag TAF Werknemers AOV bieden wij diverse AOV-oplossingen aan, zo biedt u elke klant een passende oplossing aan.

waov 

 • TAF Maandlastbeschermer

  Uw klant verzekert zich van een vast maandelijks bedrag om de woonlasten door te betalen. Bij arbeidsongeschiktheid en optioneel bij werkloosheid.

  Meer informatie

 • TAF Inkomensbeschermer

  Uw klant verzekert tot 90 procent van het inkomen en voorkomt daarmee een forse inkomensdaling bij arbeidsongeschiktheid.

  Meer informatie

 • TAF Hypotheekbeschermer

  Uw klant verzekert zich van een aflossing op de hypotheek tot 50%, op het moment dat deze in de WIA komt.

  Meer informatie

Meer over onze oplossingen

Verzeker een vast bedrag per maand van maximaal € 2.500 gebaseerd op 125% van de bruto woonlasten. Definitie bruto maandlasten:

 • hypotheekrente
 • hypotheekaflossing
 • premie overlijdensrisicoverzekering
 • premie opstal- en inboedelverzekering
 • kosten gas, water en licht
 • servicekosten

De TAF Maandlastbeschermer kent vele keuzemogelijkheden voor een verzekering op maat, zoals eigen risicoperiode, uitkeringsduur, claimbeoordeling op basis van passende, gangbare of beroepsarbeidsongeschiktheid en netto of bruto premie/uitkering.

Aanvullende dekking bij werkloosheid

Er kan tussen € 150 en € 2.500 met een maximum van 125 procent van het verzekerd bedrag bij arbeidsongeschiktheid. De uitkeringsduur per claim is naar keuze 12 of 24 maanden. De uitkering start samen met de WW-uitkering van het UWV. De eerste 12 maanden wordt uitgekeerd zolang de verzekerde werkloos is, ook als het recht op een WW-uitkering op basis van het arbeidsverleden korter is.

Kosteloos lidmaatschap Royal Doctors

Met de TAF Maandlastbeschermer heeft de verzekerde onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors. Royal Doctors ondersteunt bij het krijgen van de beste medische zorg, zoals het snel terechtkunnen bij een specialist en een second opinion bij twijfel over de diagnose. Kijk voor meer informatie op www.taf.nl/royaldoctors.

Klik hier voor meer informatie over de TAF Maandlastbeschermer.

Met de TAF Inkomensbeschermer komt u op een snelle en eenvoudige manier tot een passend AOV advies. Het enige dat u samen met uw klant bepaalt, is het inkomen dat nodig is bij arbeidsongeschiktheid en hoelang de verzekering loopt.

Aanvulling op WIA-inkomen
Uw klant is verzekerd van een aanvulling op het inkomen bij arbeidsongeschiktheid tot het verzekerd maandinkomen. Het verzekerd maandinkomen is een percentage (tussen de 70 en 90 procent) van het inkomen op de ingangsdatum van de verzekering (of direct voor het moment van arbeidsongeschiktheid als dat lager ligt).

Komt de verzekerde in de WIA? Dan wordt er aangevuld tot het gewenste maandinkomen. Bij volledige én gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, zelfs als de verzekerde de restverdiencapaciteit niet benut. Optioneel kan een loonaanvulling na het eerste ziektejaar worden meeverzekerd.

Raadpleeg de productkaart voor uitgebreide informatie over de kenmerken van de TAF Inkomensbeschermer.

Altijd up-to-date

Het verzekerd maandinkomen mag jaarlijks met 5% worden verhoogd. Zo blijft de verzekering passen bij de actuele inkomenssituatie. Om uw klant hierop te wijzen krijgt u jaarlijks een seintje van ons.

Kosteloos lidmaatschap Royal Doctors

Met de TAF Inkomensbeschermer heeft de verzekerde onbeperkt toegang tot de dienstverlening van Royal Doctors. Royal Doctors ondersteunt bij het krijgen van de beste medische zorg, zoals het snel terecht kunnen bij een specialist en een second opinion bij twijfel over de diagnose. Kijk voor meer informatie op www.taf.nl/royaldoctors.

Klik hier voor meer informatie over de TAF Inkomensbeschermer.

Vanwege de eenvoud van het product is de TAF Hypotheekbeschermer gemakkelijk te adviseren en uit te leggen. U bepaalt samen met uw klant welk percentage van de hypotheek wordt afgelost en hoelang de verzekering loopt. In het uitkeringsschema dat op het polisblad staat ziet uw klant wat er op welk moment wordt uitgekeerd.  

In de WIA = tot 50% aflossen op de hypotheek
Zodra de verzekerde in de WIA terecht komt, wordt het verzekerd bedrag overgemaakt aan de geldverstrekker, deze lost het bedrag af op de hypotheek.

 • Verzeker tot 50% van de hypotheek bij aanvang, met een maximum van €200.000.
 • Het verzekerd bedrag daalt annuïtair met een percentage tussen de 1 en 8%.
 • Met een looptijd van maximaal 30 jaar, sluit deze precies aan op de hypotheek.

Aanvullende dekking bij werkloosheid

Als de TAF Hypotheekbeschermer bij een nieuwe hypotheek wordt afgesloten kan werkloosheid meeverzekerd worden. De werkloosheidsdekking betreft een periodieke uitkering die rechtstreeks aan de verzekerde wordt overgemaakt op het moment dat de WW-uitkering stopt op basis van arbeidsverleden en er nog steeds sprake van werkloosheid is.

 • Verzekerd bedrag is standaard € 250 per € 100.000 hypotheek.
 • Er wordt maximaal 12 maanden uitgekeerd.

Klik hier voor meer informatie over de TAF Hypotheekbeschermer

Consumentenfilm: waarom een AOV afsluiten?

Veelgestelde vragen

Hier zijn wij trots op

MoneyView ADMoneyView GBMoneyView AOVIndependerGouden Lotus Award overlijdensrisicoverzekeringGouden Lotus verzekeringsproductDFO 2021 Beste gevolmachtigdeAdfiz ORVAdfiz AO

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact

Veelgestelde vragen