Vacature Casemanager Re-integratie (32 uur)

Datum geplaatst: 16-05-2022

Werken binnen de financiële dienstverlening saai? Niet bij TAF! Bij ons heerst een bijzondere bedrijfscultuur. Moeilijk uit te leggen, maar je voelt het meteen als jij bij ons binnen komt. Met 70 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de ultieme klantbeleving. Wat wij belangrijk vinden binnen TAF? Passie, meedenken, vernieuwen, aanpakken, maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Kom eens bij ons langs in Eindhoven en ervaar het zelf.

Ben jij een ervaren casemanager die klaar is voor een nieuwe uitdaging voor (minimaal) 32 uur per week?

Zoek jij:

 • Een gezellig jong bedrijf in het centrum van Eindhoven waar hard gewerkt én gelachen wordt?
 • Een organisatie waar continu gewerkt wordt aan verbetering en waar successen gevierd worden? Kortom waar we ècht samenwerken en samen groeien!
 • Een dynamische functie waarin jij vanuit je eigen persoonlijkheid het verschil kunt maken?
 • Een baan waarbij je veel contact hebt met klanten en collega’s?

Zie jij als je in de spiegel kijkt iemand die:

 • een HBO denk- en werkniveau heeft;
 • een aantal jaren werkervaring meebrengt in een rol als claimbehandelaar, re-integratiebegeleider, arbeidspsycholoog of als arbeidsdeskundige;
 • bij voorkeur kennis heeft van de Wet Verbetering Poortwachter en andere sociale wetgeving;
 • hulpvaardig en creatief is en denkt in oplossingen;
 • stevig in de schoenen staat en communicatief heel vaardig is;
 • minimaal 32 uur per week zijn/haar handen uit de mouwen wil steken.

Lees je op dit moment nog steeds aandachtig verder? Dan leggen we graag uit wat een casemanager gedurende de dag doet:

Als casemanager heb jij de regie over je eigen klantendossiers. Je onderhoudt telefonisch en schriftelijk contact met verzekerden die langdurig ziek zijn, met medisch adviesbureaus, hulpverleners en verzekeringsmaatschappijen. Je stelt samen met de verzekerden een plan op en je zet, indien nodig, interventies in om de verzekerde te helpen richting werkhervatting. Daarnaast zorg je er voor dat er een accurate vastlegging van het verloop in het geautomatiseerde dossier plaatsvindt. Ook monitor je het hele claimbeoordelingsproces: het opvragen, documenteren, analyseren en beoordelen van informatie om tot een juiste claimafhandeling te komen.

Door jouw inzet zorg je ervoor dat de verzekerde weer zelfstandig voor zijn inkomen kan zorgen, de uitkering wordt afgebouwd en de schadelast voor onze verzekeraars zoveel mogelijk beperkt wordt.

Waar word je blij van in deze functie?

Jouw werk is super divers; geen dag is hetzelfde. Het team waarin jij werkt is hecht en humor neemt een belangrijke plek in!

Je bent echt van toegevoegde waarde, neem een kijkje via deze link. Beter kunnen we het niet verwoorden.

Zijn er ook minder leuke dingen?

Transparantie, daar houden we van bij TAF. Het kan soms ineens heel hectisch zijn en dan moet je het hoofd koel kunnen houden. Hetzelfde geldt voor de momenten waarop je mensen aan de telefoon hebt die emotioneel reageren. In die situatie bied jij ze een luisterend oor en help je hen op correcte en klantvriendelijke wijze. Niet altijd even gemakkelijk maar jij kunt hier vanuit jouw persoonlijkheid goed mee omgaan.

Ook niet onbelangrijk, wat krijg je daarvoor terug:

 • Een marktconform salaris met uiteraard ook 8% vakantiegeld
 • Een bijdrage aan je pensioen
 • Je reiskosten worden vergoed
 • Een thuiswerkvergoeding
 • 25 vakantiedagen als je 40 uur werkt, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren; onder andere via ons online leerplatform
 • Regelmatig leuke events en vrijdagmiddagborrels
 • Een werkplek midden in het centrum van Eindhoven

Ok, ik kom graag bij jullie werken! Hoe solliciteer ik?

Stuur een inspirerende motivatie en je CV naar sollicitatie@taf.nl. Wil je eerst nog wat meer info? Neem dan contact op met Suzanne van Hoek, HR Manager, op telefoonnummer 040-7073890.

Binnen 5 werkdagen laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Goed om te weten, we plannen in totaal 2 gesprekken. Een eerste kennismaking heb je met Caroline Vlemmix (Teamleider Claim) en Suzanne (HR Manager).  Na een positief eerste gesprek, word je uitgenodigd voor een vervolggesprek met onze directeur en enkele toekomstige collega’s en kijken we samen of er nog steeds een goede match is. 

De koffie staat klaar! Maar wil je eerst nog een beetje de sfeer proeven? Kijk dan het volgende filmpje