Leuke flexibele bijbaan / studentenpoule (minimaal 12 uur per week)

Datum geplaatst: 08-04-2021

Locatie: Eindhoven 

Werken binnen de financiële dienstverlening saai? Niet bij TAF! Bij ons heerst een bijzondere bedrijfscultuur. Moeilijk uit te leggen, maar je voelt het meteen als jij bij ons binnen komt. Met 50 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de ultieme klantbeleving. Wat wij belangrijk vinden binnen TAF? Passie, meedenken, vernieuwen, aanpakken, maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Kom eens bij ons langs in Eindhoven en ervaar het zelf!

Heb jij tijd over, maar geld tekort? Beschik jij over HBO / WO werk- en denkniveau? Ben je accuraat en enthousiast, maar vooral flexibel inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Omdat we groeien, zijn we voor diverse afdelingen binnen TAF op zoek naar studenten die willen deelnemen in onze flexibele studentenpoule. Denk hierbij aan ondersteuning op de klantenservice, financiële afdeling en schadeafhandeling. De werkzaamheden zijn een mix van telefonische en administratieve taken, onder leiding van de teamleider. Denk hierbij aan het beantwoorden van inkomende telefoontjes, invoeren van aanvragen, het opvragen van ontbrekende gegevens en andere administratieve taken. 

Wat krijg je er voor terug?

  • een flexibele bijbaan waarin je zelf je uren kunt bepalen tussen 7.30 uur en 17.00 uur;
  • een inspirerende werkplek midden in het centrum van Eindhoven;
  • elke laatste vrijdag van de maand (wanneer dit weer mogelijk is natuurlijk) een borrel in het gezellige centrum van Eindhoven;
  • een salaris van €11,- per uur exclusief vakantiegeld (vanaf 21 jaar). Als je jonger bent dan 21, kun je informeren over het precieze uurloon;
  • een leuk en divers team met een informele bedrijfscultuur waarin plezier verankerd is.

Ok, ik kom graag bij jullie werken! Hoe solliciteer ik?

Wil je de sfeer alvast proeven? Bekijk dan onderstaand filmpje!