Werken bij TAF

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een informeel en bruisend
verzekeringsbedrijf? Reageer dan snel op een van onze vacatures.

Cultuur

Werken binnen de financiële dienstverlening saai? Niet bij TAF! Bij ons heerst een bijzondere bedrijfscultuur. Moeilijk uit te leggen, maar je voelt het meteen als je bij ons binnen komt. Met 70 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de ultieme klantbeleving. Wat wij belangrijk vinden binnen TAF? Passie, meedenken, vernieuwen, aanpakken, maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Samen werken we aan de groei van TAF en vieren we de successen met elkaar. Kom eens bij ons langs in Eindhoven en ervaar het zelf.

 

Enkele activiteiten

 

Werken bij TAF!

2 quotes van nieuwe medewerkers:

" Toen ik zat te wachten voor mijn sollicitatiegesprek, wist ik: hier wil ik werken! "
" Complimenten voor TAF en hoe de organisatie in elkaar zit. Hard werken maar toch aandacht voor de mens. En ik ben blij dat ik daar een steentje aan mag bijdragen. "

Vacatures

Bij ons heerst een bijzondere bedrijfscultuur. Moeilijk uit te leggen, maar je voelt het meteen als jij bij ons binnen komt. Met een hecht team van 60 enthousiaste medewerkers werken we elke dag aan de ultieme klantbeleving. Wat wij belangrijk vinden binnen TAF? Passie, meedenken, vernieuwen, aanpakken, maar vooral ook plezier hebben met elkaar. Kom eens bij ons langs in Eindhoven en ervaar het zelf.

Medewerker Klantenservice

(24-40 uur)

Als medewerker klantenservice ben je het visitekaartje van de organisatie! Je biedt voornamelijk telefonisch service aan klanten en hierbij kun je vragen verwachten over de meest uiteenlopende zaken. 

Full-stack Java Developer

(40 uur)

You are an experienced developer with good communication skills. Your ambition is not to stop but to continue and learn more about your field. You are used to work on serious applications in an informal atmosphere. 

Java Developer

As a Java Developer you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape.  Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE).

Leuke flexibele bijbaan / studentenpool

(minimaal 12 uur per week)

Omdat we groeien, zijn we voor diverse afdelingen binnen TAF op zoek naar studenten die willen deelnemen in onze flexibele studentenpool. Denk hierbij aan ondersteuning op de klantenservice, financiële afdeling en schadeafhandeling. 

Casemanager Re-integratie

(32-40 uur)

Als casemanager heb jij de regie over je eigen klantendossiers. Je onderhoudt telefonisch en schriftelijk contact met verzekerden die langdurig ziek zijn, met medisch adviesbureaus, hulpverleners en verzekeringsmaatschappijen.

Medisch Claimbehandelaar

Krijg jij energie van het combineren van het helpen en ontzorgen van onze verzekerden en administratieve taken? En heb je een medische achtergrond? Misschien ben jij dan de nieuwe collega van ons?!

Bij TAF vind je...

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een goed salaris en we bieden je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.

Grow@Work

Wij vinden het heel belangrijk dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, talenten ontdekt en nieuwe vaardigheden kunt leren; dit doen we onder andere via ons online leerplatform (Skillstown). Maar ook door individuele opleidingstrajecten, cursussen etc. We bieden jou wat jij nodig hebt!

Fun@Work

Naast hard werken is het ook nodig om samen hard te ontspannen, daarom organiseren we regelmatig borrels en events maar ook andere activiteiten om met elkaar in verbinding te blijven en onze unieke cultuur te behouden.

Weetjes

koffiekop
We drinken samen zo'n 6 kilo koffie per week.
tafelvoetbal
In de pauze is er altijd wel iemand in voor een potje tafelvoetbal.
vrouw
57% van alle collega's is vrouw.
groei
Successen van TAF worden regelmatig gevierd tijdens onze groeimomenten.
gemiddelde leeftijd
Gemiddelde leeftijd van alle collega's samen is 37 jaar.

Onze kernwaarden

Onze cultuur is heel bepalend voor ons succes. Cultuur is “de manier waarop wij de dingen hier doen”. Cultuur gaat over kernwaarden, over wat bij ons hoort, hoe je je werk doet en hoe je met collega’s en klanten omgaat. Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Maar ook hoe we met elkaar omgaan en wat ons verbindt.

Kernwaarden TAF

Wij werken voor mooie merken

We werken in exclusieve volmacht van een aantal gerenommeerde verzekeraars en daar zijn we trots op.

Samenwerking TAF