Ontdek de betaalbare AOV voor zelfstandig ondernemers

Onderzoek wijst uit dat ondernemers wél graag beschermd willen zijn bij arbeidsongeschiktheid, maar niet tegen elke prijs. Wij van TAF begrijpen dat. Daarom verzeker je bij ons alleen wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid. Kies voor een verzekering die de vaste maandlasten dekt in plaats van je inkomen. Eenvoudig en betaalbaar. 

Kies voor de TAF GoedGezekerd AOV

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk om iets te regelen als je niet meer kunt werken door een ziekte of ongeval. Je ontvangt geen financiële steun vanuit de overheid. Met de TAF GoedGezekerd AOV heb je de zekerheid dat je huishouden doordraait bij arbeidsongeschiktheid. Het is geen dure AOV waarmee je je hele inkomen verzekert, maar een betaalbaar vangnet dat ervoor zorgt dat je maandelijkse vaste lasten en boodschappen kunt blijven betalen. Je stelt de verzekering zelf samen aan de hand van een aantal stappen.

 • Verzeker een vast bedrag per maand om je maandlasten door te betalen
 • Zeer uitgebreide dekking bij arbeidsongeschiktheid tegen een scherpe prijs

 • Stel je verzekering in een paar stappen zelf samen

 • Hulp bij het krijgen van de beste medische zorg, ook als je (nog) kunt werken

 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

 • De TAF GoedGezekerd werd in 2022 - voor het derde jaar op rij - beoordeeld met 5 sterren voor prijs door onafhankelijke vergelijker MoneyView.

  Moneyview 5 sterren

Wel gedekt:

 • Arbeidsongeschiktheid als gevolg van alle objectief medisch vastgestelde oorzaken. In ruil voor een lagere premie kun je ervoor kiezen om psychische klachten niet mee te verzekeren.
 • Overlijden van de partner of kind (tot maximaal 18 jaar) als gevolg van een ongeval (uitkering van drie keer het verzekerd maandbedrag).
 • Zwangerschapsuitkering (16 weken) vanaf 2 jaar na afsluiten van de verzekering of bij adoptie van een kind (twee keer verzekerd maandbedrag). 
 • Persoonlijke begeleiding bij arbeidsongeschiktheid
 • Hulp van Royal Doctors bij het krijgen van de beste medische zorg, ook als je (nog) niet arbeidsongeschikt bent.

Niet gedekt:

 • Arbeidsongeschiktheid door eigen schuld, denk aan alcohol- of drugsmisbruik, grove schuld, opzet of het niet betalen van de premie.
 • Arbeidsongeschiktheid van minder dan 25%

Meer informatie over deze verzekering vind je in de consumentenbrochure en verzekeringskaart onderaan deze pagina.

De TAF Ondernemers AOV is geschikt voor alle ondernemers. Of je nu startende of ervaren ondernemer bent, met of zonder personeel.

De kosten van de TAF GoedGezekerd AOV zijn onder andere afhankelijk van je beroep, leeftijd en keuzes die je maakt voor een verzekering op maat. 

Nicole quote

Bereken mijn premie

Het maken van de juiste keuzes voor het afsluiten van een AOV die past bij je wensen en persoonlijke situatie is erg belangrijk. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag een gesprek aan met een onafhankelijk financieel adviseur

TAF is opgericht in 2005. We bieden alleen overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan, dat is ons specialisme. We zijn marktleider in overlijdensrisicoverzekeringen. Al meer dan 900.000 Nederlanders sloten een verzekering bij ons af. Met onze innovatie kijk op het verzekeren van arbeidsongeschiktheid winnen wij ook snel terrein op het gebied van arbeidsongeschiktheid. 

Hier zijn wij trots op

MV 2023 ORV VoorwaardenMV 2023 ORV Gelijkblijvend PrijsMV 2023 ORV Annuitair dalend PrijsIndependerGouden Lotus Award 2022 ORV  Gouden Lotus Award 2022 INKOMENlogo DFO 2022Adfiz Award 2023

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van een 8,2 (gebaseerd op 735 beoordelingen). Lees onze klantervaringen

Klantenservice

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00

Service & contact